Alcaldia

Vull donar-vos la benvinguda a aquesta pàgina web de Maià de Montcal i Dosquers; un poble obert i acollidor de la comarca de la Garrotxa que us convido a visitar de manera presencial però també, alhora, des d’aquest espai tecnològic que teniu al vostre abast. Si us endinseu a la web podreu conèixer el nostre municipi, les entitats que en formen part, els serveis de què disposem i podreu informar-vos de l’actualitat municipal. Des de l’Ajuntament volem agraïr a totes aquelles persones que han fet possible l’existència d’aquesta nova web i desitjo que sigui un element de comunicació, de promoció i d’informació, un instrument viu i dinàmic que ens apropi a tots i que ens permeti establir-hi una relació més directa.

Des de la web volem oferir més i millors serveis i, perquè això sigui efectiu, cal adequar-la de manera constant, adaptant-la a les noves necessitats que es plantegen dia a dia. Podem fer-ho, però volem fer-ho amb la vostra ajuda. És per això que ens agradaria rebre els vostres suggeriments, les vostres propostes i les vostres queixes, no tan sols per millorar aquest servei sinó per millorar Maià i Dosquers, el vostre poble.

Un cop més, benvinguda, benvingut, a Maià de Montcal i Dosquers, un poble que heu de conèixer, un poble que segur us agradarà.

Una abraçada.
Joan Gainza
Alcalde