Colònies de Maià de Montcal a Puigpardines

Des d’Arriant, juntament amb l’ajuntament de Maià de Montcal, estem molt contents, un any més, d’organitzar les colònies d’estiu per els joves del municipi.

Aquest any les farem a la Garrotxa a l’antiga rectoria de Puigpardines

(https://www.puigpardines.org)

És una casa molt bonica ubicada dins la Vall d’en Bas i molt aprop de diferents gorgues on anirem a disfrutar de l’aigua i molt més

Aquest any hem decidit amb l’ajuntament que seria molt bo que tots els participants portin bicicleta per tal de poder moure’ns molt millor a tots els lloc on volem anar. Si algú té dificultat per portar-la fins la casa, ja mirarem com organitzar-nos per tal que tots i totes ho pogueu fer de la manera més fàcil.

Recordar-vos que hi ha places limitades, aquest any són 50 places tot i això es donarà prioritat als que hagin assistit anyeriorment a les colònies municipals, als empadronats a Maià, els que tinguin alguna vivenda o també familiars residents al poble. 

A continuació us deixo l’enllaç que us hem creat expressament per vosaltres a la pàgina web d’Arriant on hi trobareu el següent:

Enllaç pàgina web Arriant per colònies de Maià de Montcal: 

https://www.arriant.org/colonies-maiademontcal

– Les autoritzacions: documents imprescindibles. Tenen que estar signats amb signatura digital o si no se’n té, amb la signatura original (no es poden fer fotocòpies ni escanejos). Si no tenim aquest document signat no ens podem quedar el nen/a ja que legalment no tenim l’autorització del pare, mare o tutor/a legal. Us els podeu descarregar i signar

– El planning d’activitats: Per poder veure tot el que farem i quan

– La motxilla: Que cal portar. Que aconsellem portar

– Tarifes i condicions: On hi trobareu tota la informació de tarifes i condicions

Apart d’aquest documents, tb necessitarem que ens envieu per foto, escaneig… els següents documents:

– DNI o llibre de Família

– Llibre de vacunes

– Targeta CatSalut

Per últim, i com veureu al final del formulari d’inscripció i per tal de formalitzar l’inscripció, heu d’ingressar 100€ al número de compte que us indiquem per tal de bloquejar la reserva.

L’enllaç del formulari d’inscripció: 

https://forms.gle/LPd2H9A28vAoWzSw6

Si teniu algun dubte o qüestió des de l’ajuntament o des d’Arriant (972 69 11 23) us resoldrem tot el que sigui necessari.

Amb moltes ganes de que arribin els dies de les colònies, restem a la vostra atenció.